De Benodigdheden

Wat voor spullen heb je nodig voor webcamgirl thuiswerk?

Benodigdheden voor webcam werk

Wat heb je nodig voor webcam erotiek thuiswerk? Wat gaat dat allemaal kosten?

De enige spullen die je nodig hebt om te werken bij een webcam modellenbureau, zoals Islive of Xmodels, is een computer (of laptop), een goede HD (High Definition) webcam (met geluid) en een internetverbinding. Meer niet! Om te werken als webcammodel is het handig als je een paar sexy outfits (lingerie) hebt – mannen zijn hier dol op. Veel modellen investeren ook in een paar geile seks speeltjes, zoals een vibrator. Met een sextoy kan je een behoorlijk geile webcamshow geven!

Voor webcam thuiswerk heb je geen ervaring nodig en ook geen speciale opleiding. Je hoeft geen computer expert te zijn om zelf te webcammen. Het platvorm van de verschillende webcam sites zijn simpel opgezet en je komt er makkelijk uit. Mocht je toch nog vragen hebben dan staat er altijd een support team voor je klaar om je te helpen. Support krijg je altijd, ook na kantoortijd!

Naast de bovengenoemde spullen is het aan te raden dat je met een lach en vrolijk achter de webcam gaat – klanten willen contact met een model die het zelf ook leuk en spannend vind om te cammen. Als je plezier hebt in je werk dan straalt dit ook van je af – klanten reageren hier positief op, waardoor ze langer met je zullen chatten.

Trefwoorden: cammen, erotisch thuiswerk, werken als camgirl, webcam girl worden, erotisch thuiswerk

Goede webcam

Laptop of PC

Internet verbinding

Tijd om te werken

Wil je Starten als Erotisch Thuiswerkster?

Thuis op je gemak veel geld verdienen met erotisch webcammen, chatten en berichtjes sturen.
Thuiswerken als webcammodel geeft je veel financiele vrijheid!

Aanmelden als Model

Schrijf je gratis en vrijblijvend in als webcamgirl

Werk thuis in de erotische sector
Over Ons

De site van Erotiekthuiswerk is opgezet om bezoekers te informeren over wat erotisch thuiswerk inhoud en waar je het beste kunt aanmelden voor werken in de erotiek. In de erotiek zijn er veel banen beschikbaar, zoals webcamgirl, beldame, verdienen met tekst berichten en werken als erotisch (foto) model.

Volg Ons
Contact
  • Marloes de Vries
  • Amsterdam
  • T: +31-23-7519818
  • E: [email protected]
  • W: www.erotiekthuiswerk.nl

Made with ‌

HTML Creator