Hieronder nemen wij de meest gevraagde, vragen op. Wij proberen een helder overzicht te creëren voor iedereen die er over na denkt om model te worden in de erotiek. Naast de de antwoorden op veel gestelde vragen over webcam werk hebben wij een aantal tips voor webcammodellen geplaatst.

Mocht je een vraag over cammen hebben die er nog niet tussen staat, mail ons jou vraag. Wij proberen je dan zo goed mogelijk te helpen.

Meest-gestelde vragen over werk als webcammodel

[hrf_faqs]

Handige tips voor werken als webcammodel

 

– Zorg voor optimale verlichting bij het webcammen

De verlichting is van groot belang bij het webcammen. Goede verlichting tijdens het webcammen komt de video kwaliteit ten goede. Als je in een donker kamertje zit, kan de klant jou niet zien en dus zal hij snel wegklikken om met een ander model te chatten.

Het hebben van optimale verlichting zal klanten langer in jou chatbox houden. Klanten zullen niet betalen voor een webcamshow die ze amper kunnen zien vanwege het slecht beeld. Als je een sexy show kunt geven, maar de klant kan er niet van genieten vanwege slechte verlichting of slecht video beeld, heeft het geen nut.

Bekijk hier een webcammodel die goede verlichting gebruikt – Zij gebruikt verlichting in haar voordeel. Het licht creert een spannende, sexy sfeer die klanten trekt.

Een goede tip die wij kunnen geven is om te investeren in goede verlichting verlichting installatie – je zult zien dat dit snel zijn vruchten zal afwerpen! Klanten zullen sneller bij jou inbellen en ook langer op de chat blijven – dat betekend meer omzet!

Als je net begint als webcam model wil je misschien niet direct een professionele studio verlichting set aanschaffen – dit is ook erg duur. Goede verlichting kan je op een goedkope, creatieve manier oplossen door een paar grote lava lampen te kopen of een paar mooie gekleurde lichten die je goed plaatst in de kamer. Zoals gezegd kun je hier creatief mee omgaan – doe eens een search op Youtube voor sfeer verlichting ideeen.