Wat verdien je?

Als je als webcamgirl gaat werken wil je natuurlijk weten wat de verdiensten zijn!

Verdiensten van een webcamgirl

Hoeveel kan ik verdienen als webcam model?

Een belangrijke vraag, want het gaat natuurlijk om de verdien mogelijkheden.

Je kunt als webcammodel behoorlijk wat geld verdienen, op een leuke manier vanuit huis. De inkomsten die je kunt maken kan meer dan duizenden euro’s per maand zijn. Top webcam vrouwen en meisjes kunnen maandelijks 5000 euro of meer verdienen met het geven van webcamsex shows en chatten tijdens webcam sex. Deze webcammodellen verdienen behoorlijk wat geld op een eenvoudige manier, maar zetten zich er wel voor in – net zoals bij ieder soort werk moet je er wel wat voor doen. Als je net begint als webcam model kan je denken aan verdiensten rond de 25 euro per uur. De bedragen die je kunt verdienen met webcammen zijn mede afhankelijk van hoe vaak je online bent, hoe goed je jezelf promoot en hoeveel webcam/chat minuten je maakt. Het mooie van webcamsex werk is dat er geen limiet is aan je verdiensten – elk uurtje online chatten betekent geld verdienen!

Er zijn genoeg webcam modellen die erotiek werk achter de cam beschouwen als hun vast werk en inkomen. Als webcammodel werk je in de entertainment branche en hoeveel je verdient ligt natuurlijk ook aan hoeveel uren je werkt. Je bent vrij om zelf te bepalen hoeveel uur je gaat chatten en op welke tijd. Er zijn dames en koppels die een paar uurtjes per dag werken en toch nog 2000 euro per maand verdienen! Om als webcammodel het grote geld te gaan verdienen moet je wel een beetje ervaring hebben en weten hoe je bezoekers optimaal kan vermaken met een erotische show, zodat ze langer met jou blijven webcammen. Klanten betalen per minuut om met een model ‘live’ te gaan – de kunst is weten hoe je klanten lang in jou chatbox kunt houden.

Houd deze pagina in je favorieten, er komen elke week nieuwe tips en trucs bij! Doe je voordeel er mee.

Verdiensten per minuut per klant
De webcam verdiensten liggen tussen de €0.18 en €0.33 per minuut PER klant. Per uur kan je makkelijk €30 – €40 verdienen. Met cammen geld: hoe meer uur je chat met klanten, hoe meer je zult verdienen. Er is geen maximum bedrag. De meeste modellen werken een paar uurtjes per dag/avond en weten een mooie salaris te verdienen naast hun studie of vast baantje. Extra geld per maand is voor iedereen wel lekker! Direct inschrijven als webcammodel?

Tips voor het verhogen van je inkomsten
Laat zien dat je het leuk vind om te cammen. Uitstraling is alles
Toon interesse in de klant, bouw een ‘relatie’ op. Op deze manier komen de webcamklanten de volgende keer weer terug bij jou
Zorg dat je regelmatig online bent en op vaste tijden
Besteed aandacht aan je prive pagina, vul je profiel volledig in en maak er wat spannends van
Bekijk de andere (top)modellen eens, en leer daar van
Zorg voor geile filmpjes en teksten op je prive pagina
Promoot je eigen cam als webmaster voor extra inkomsten en extra klanten

Tip: Schrijf je in bij VPScash als webmaster en promoot jezelf op verschillende advertentie sites. Maak een startpagina over jezelf met links naar jezelf en verdien 30 cent per minuut. Dit is verder geheel gratis. Ga dus maar snel je geld verdienen met webcam modellen werk!

Rekensom voorbeeld van de verdiensten
Als je als model bij een webcambureau, zoals isLive bent aangesloten en je verdiend gemiddeld €0.22 per minuut per klant en je hebt 3 klanten in de chat voor 10 minuten dan verdien je het volgende:

€0.22 x 3 = €0.66 x 10 (minuten) = €6,60 euro voor die 10 minuten webcammen! Dit komt dan neer op bijna €40 euro per uur!

Natuurlijk moeten we realistisch blijven...

Er zijn tijden waarin je minder minuten maakt of minder bellers hebt, maar dan zijn er weer minuten dat je vijf of zes klanten tegelijk krijgt. Ergens komt het op op een gemiddeld bedrag van ongeveer €30-€40 per uur. Wat de gemiddelde webcamgirl verdiend in een maand tijd is ongeveer 2500,-. Dit moet met een beetje inzet makkelijk te behalen zijn voor de beginnende webcammodel. Webcammodellen met meer ervaring, die al langer werken als model en een vaste klantenkring hebben opgebouwd verdienen €4000,- euro per maand en meer. De verdiensten die je kunt maken als webcamgirl zijn natuurlijk afhankelijk van hoeveel uur er gewerkt wordt met cammen. Overigens is er geen maximaal salaris – hoe meer uur je chat met een klant, hoe meer inkomsten je maakt.

Thuis Verdienen met Erotisch Werk

Eenvoudig geld verdienen als erotisch webcam model. De perfecte manier om thuis via de webcam geld te verdienen!

Aanmelden als Model

Schrijf je gratis en vrijblijvend in als webcamgirl

Werk thuis in de erotische sector
Over Ons

De site van Erotiekthuiswerk is opgezet om bezoekers te informeren over wat erotisch thuiswerk inhoud en waar je het beste kunt aanmelden voor werken in de erotiek. In de erotiek zijn er veel banen beschikbaar, zoals webcamgirl, beldame, verdienen met tekst berichten en werken als erotisch (foto) model.

Volg Ons
Contact
  • Marloes de Vries
  • Amsterdam
  • T: +31-23-7519818
  • E: [email protected]
  • W: www.erotiekthuiswerk.nl

Made with ‌

Offline Website Creator